Häveliäisyys älyllisti

Ihmislaji ei osaa suhtautua ...

Naisilla on g-piste

Paljastavatko sormet peniksen pituuden? Toimiiko poron­sarvi­jauhe potenssilääkkeenä? Lue, mitä tiede sanoo kymmenestä seksiin liittyvästä uskomuksesta.

Rakastettu ja vihattu

Kahden voimakastahtoisen naisen työn tuloksena Yhdysvalloissa tuli vuonna ...

Sinä olet pääpalkinto

Kun henkilöhistoriasi tärkein kilpailu alkoi, voiton todennäköisyys oli yksi 300 miljoonasta. Vauhdilla, voimalla ja aimo annoksella hyvää onnea sinun syntymäsi aiheuttava siittiö löi kilpailijansa ja pääsi luomaan uutta elämää.

Lapsuus lyhenee

Monissa maissa on pantu merkille, että lapset muuttuvat keholtaan aikuisiksi entistä varhemmin. Koska lapsuuden lyheneminen voi haitata yksilönkehitystä, aikaisen fyysisen kypsymisen syyt on haluttu selvittää. Ilmiöstä on vain kovin vaikea saada...

Rakkaus on sulaa kemiaa

Flirttailu kiihdyttää, rakastuminen huumaa ja vakiintuminen tuottaa ...

Homoseksi edistää eloonjäämistä

Kuulostaa ristiriitaiselta, mutta totta se on: sukulaisten homoseksuaalisuus lisää muiden suvun jäsenten jälkeläisten määrää. Uuden tutkimuksen mukaan banaanikärpäsnaaraat, joilla on suvussa paljon homoseksuaaleja sukulaiskoiraita, saavat paljon...

Sukkulamadot auttavat iäkästä saamaan lapsen ikä ei ole este

Yhä useammat naiset heräävät lastentekoon niin myöhään, että ...

Kaksi sukupuolta samassa yksilössä

Miksi myös osa ihmisistä on joidenkin eläin- ja kasvilajien tavoin kaksisukupuolisia?

Nenäsuihkeesta potkua seksiin

Nenäsuihke sekä lisää seksuaalista halua ja kykyä että tuottaa voimakkaampia orgasmeja. Alun perin imetysvaikeuksista kärsiville naisille kehitetystä suihkeesta voi tulla miehille tärkeä seksielämän piriste. Suihkeen salaisuus on oksitosiini-hormoni.