Puuskuta pääsi hyväksi!

Tehokkaaseen aivojumppaan kuuluu muutakin kuin kirjatiedon pänttäämistä ja kiperien pulmien ratkaisemista. Uusien tutkimusten mukaan aivot voi virittää huippukuntoon myös harrastamalla sykettä kohottavaa liikuntaa. Tämä pätee kaikenikäisiin ihmisiin.

Pää tottelee suolistoa

Saatat luulla, että ajattelet vain aivoillasi. Viimeaikaisten tutkimusten mukaan kuitenkin myös suolella on sanansa sanottavana, sillä sen bakteerit vaikuttavat aivoihin ja määräävät, millaisena henkinen suorituskykysi säilyy.

Pian painoa pudottavat bakteerit

Lihoville suositellaan elämäntapoja, jotka tasapainottavat energiansaannin ja -kulutuksen. Uusimman tiedon mukaan pyylevöitymistä voidaan hillitä myös suoliston eliöstöllä.

Sokeri - valkoinen myrkky

Sokeri saa monen ruoan maistumaan viekoittelevan hyvältä, mutta se...

Sähkö ja hormonit vievät ruokahalun

Uudet lääkkeet, ruiskeet ja laitteet saavat lihavien syömishimon kuriin. Viimeaikaisten tutkimusten mukaan lihomisongelmaa ei ratkaista vain terveellisellä ruokavaliolla ja liikunnalla. Ratkaisun avain on suolen ohella aivoissa.

Liha antoi lisävuosia

Vaativa salapoliisityö on paljastanut viimeinkin, miksi ihminen...

Safarilla kotonasi

Eksoottisia eläimiä ei tarvitse etsiä savannilta tai sademetsistä, sillä jokaisen kotona on villiä ...

Luusto ohjaa aineenvaihduntaa

Luuranko ei ole vain passiivinen teline, johon lihakset kiinnittyvät. Viime aikoina luiden tehtävistä ...

Maailman paras energiajuoma

Lasta erilaisilta terveysuhkilta suojelevan äidinmaidon huippuominaisuudet ovat syntyneet ihmislajin pitkän evoluution aikana. Pohjois-Amerikassa rintamaidosta on jo tullut myyntituote, jolla käyvät kauppaa niin yksityishenkilöt kuin yrityksetkin.

Y-kromosomi lyhentää ikää

Naiset kuulemma elävät pidempään kuin miehet, mutta mistä ero johtuu?